Urządzenia i Akcesoria
Pasta patate e speck
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cipolla a pezzi
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
80 g di speck a cubetti
-
300 g di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
-
200 g di acqua
-
1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
-
350 g di pasta secca corta
-
sale a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
16.7 g
Kalorie
2050 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
75.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Patate
5 Przepisów
Włochy
Włochy