Corned beef with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Corned beef with mustard sauce

4.1 (251 ocen)

Składniki

  • oil, for greasing
  • 1500 g water
  • 4 whole cloves
  • 50 g malt vinegar
  • 900 - 1200 g corned beef silverside
  • 400 - 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces (5-6 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 150 g frozen corn kernels
  • 300 - 400 g sauerkraut, drained (see Tip)

Mustard sauce

  • 30 g unsalted butter
  • 30 g plain flour
  • 300 g milk
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 1 tsp wholegrain mustard
  • 1 ½ tsp mustard powder

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1962.1 kJ / 467.2 kcal
Białko
53.5 g
Węglowodany
17.4 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
5.8 g
Sód
760.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r241773