Bonito encebollado (Cantabria)
TM31 TM5 TM6

Bonito encebollado (Cantabria)

4.7 (220 ocen)

Składniki

  • 600 g de cebolla en aros
  • 1 diente de ajo en láminas
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 50 g de vino blanco
  • 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
  • 250 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2263 kJ / 541 kcal
Białko
50.8 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r24022