Urządzenia i Akcesoria
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Shiitakepilze, getrocknet30 g
-
Glasnudeln getrocknet (siehe Tipp)100 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
neutrales Öl20 g
-
Hähnchenunterschenkel mit Haut600 g
-
dunkle Sojasauce (siehe Tipp)10 g
-
helle Sojasauce (siehe Tipp)15 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g