Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.8 (32 oceny)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 10 fresh basil leaves, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r239638