Urządzenia i Akcesoria
Joghurtbrot
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 14 godz. 50 min
1 Stück
Składniki
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt200 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Gerstenbackmalz (siehe Tipp)2 TL
-
frische Hefe5 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Öl zum Einfetten
-
Kakaopulver (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
62 g
Kalorie
8086 kJ /
1931 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
17.9 g
Węglowodany
375 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy