Lamb's fry with bacon
TM6 TM5 TM31

Lamb's fry with bacon

3.9 (36 ocen)

Składniki

  • 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
  • 300 - 500 g milk
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
  • 50 g salted butter
  • 60 g tomato sauce
  • 40 g Worcestershire sauce
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 - 150 g plain flour, for dusting
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
  • mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2874.6 kJ / 684.4 kcal
Białko
41.2 g
Węglowodany
56.4 g
Tłuszcz
31.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
7.1 g
Sód
1404.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r238987