Asian-style pork noodles
TM6 TM5 TM31

Asian-style pork noodles

4.5 (468 ocen)

Składniki

Pork

  • 50 g vermicelli noodles
  • water, for soaking
  • 3 garlic cloves
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 fresh chilli, deseeded if preferred
  • 6 sprigs fresh coriander stalks only, leaves reserved for garnishing
  • 2 spring onions/shallots, white part only, cut into halves (reserve green part for garnishing)
  • 500 g pork mince
  • 40 g plain flour
  • 225 g canned water chestnuts, drained
  • 2 tbsp soy sauce
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 2 tbsp oil

Noodles

  • 1500 g hot water
  • 200 g dried Chinese egg noodles
  • 4 spring onions/shallots, white part only, cut into halves, green part reserved for garnishing
  • 6 garlic cloves
  • 150 g carrots, cut into pieces
  • 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
  • 60 g unsalted butter
  • 200 g cabbage, shredded
  • 1 tbsp kecap manis
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tbsp soy sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 40 g water
  • 15 - 20 snow peas, cut into thin slices
  • 1 - 2 tbsp fried shallots, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2306.9 kJ / 549.3 kcal
Białko
25.2 g
Węglowodany
51.9 g
Tłuszcz
24.6 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Błonnik
10.9 g
Sód
1240.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r238984