Omeleta de espargos com tomate
TM5 TM31 TM6

Omeleta de espargos com tomate

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 80 g espargos
  • 50 g alho-francês cortado em rodelas
  • 15 g azeite
  • 2 ovos
  • 3 claras
  • 30 g leite magro
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 80 g tomate-chucha cortado em rodelas
  • 500 g água
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
862 kJ / 208 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r238251