Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sucre en poudre
-
15
g de levure boulangère fraîche, émiettée
lub 2 c. à café de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 80 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de poivron rouge, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 50 g de poivron jaune, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'aubergine, coupée en rondelles (5 mm)
- 130 g de courgette, coupée en rondelles (5 mm)
-
200
g de tomates fraîches, concassées
lub 200 g de tomates concassées en conserve - 100 g de mozzarella en billes
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r237510