Urządzenia i Akcesoria
Penne risottate al pesto di melanzane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
30 g di pinoli sgusciati
-
10 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaino di sale
-
1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
200 g di melanzane a cubetti (3 cm)
-
100 g di pomodori maturi a spicchi
-
1 spicchio di aglio
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
350 g di pasta secca tipo penne
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12.7 g
Kalorie
1594 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy