Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di mandorle pelate
- 110 - 115 g di amido di mais (maizena)
- sale q.b.
- 4 uova, sbattute
- 800 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, a striscioline (circa 2.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 300 - 400 g di olio per frittura
- 150 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di aceto di vino bianco
- 80 g di zucchero
- 100 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2382 kJ / 570 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r237425