Manzo con peperoni in salsa piccante
TM5 TM6

Manzo con peperoni in salsa piccante

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 50 g di olio di semi di girasole
  • 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
  • 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
  • 100 g di salsa di soia
  • 30 g di salsa di ostriche
    lub 30 g di salsa di pesce
  • 100 g di sake
  • 400 g di peperoni verdi a striscioline
  • 400 g di cipolle a striscioline
  • 4 cucchiai di olio di sesamo tostato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1510 kJ / 361 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r237424