Urządzenia i Akcesoria
Mango and labne slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz.
16 portions
Składniki
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.1 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
26.3 g