Urządzenia i Akcesoria
Biscuits aux céréales complètes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 morceaux
Składniki
-
75 g de beurre coupé en morceaux
-
40 g de sucre roux
-
30 g de miel
-
20 g d'eau
-
25 g de farine de blé
-
50 g farine de sarrasin
-
40 g de farine de blé complet
-
30 g de farine d'épeautre
-
40 g de flocons d'avoine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 morceaux
Białko
21 g
Kalorie
5948 kJ /
1423 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
184 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Biscuits
10 Przepisów
Francja
Francja