Urządzenia i Akcesoria
Chicken, leek and corn pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.5 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2677.7 kJ /
637.6 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
60.7 g