Coda alla vaccinara
TM31 TM5

Coda alla vaccinara

4.7 (23 oceny)

Składniki

  • 1 coda di bue (circa 1000 g)
  • 1 cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di lardo a tocchetti
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di vino bianco secco
  • 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 650 g di acqua
  • 6 gambi di sedano a pezzi
  • 20 g di pinoli (opcjonalnie)
  • 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2146 kJ / 513 kcal
Białko
55.3 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r222111