Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
TM5 TM6

Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad

4.4 (74 oceny)

Składniki

  • 400 g cooked chickpeas, rinsed (drained weight)
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 ½ Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 200 g cavolo nero, stalks removed, cut in pieces (10 cm)
  • 1 garlic clove
  • 80 g sun-dried tomatoes
  • 20 g lemon juice
  • 20 g red wine vinegar
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 10 g fresh mint, leaves only
  • 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp chilli sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
785 kJ / 187 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r222068