Chimichurri Steak Pita Sandwich
TM6 TM5

Chimichurri Steak Pita Sandwich

4.9 (38 ocen)

Składniki

Chimichurri Sauce

  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • 10 fresh basil leaves
  • 10 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 1 oz shallots, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 fresh Fresno chili, stem and seeds removed
    lub 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 - 4 tsp red wine vinegar

Steak

  • 24 oz flank steak
  • 1 tbsp olive oil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 4 pita breads, whole
  • 32 arugula leaves, to taste (optional)
  • 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2782 kJ / 665 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r219905