滷錦豆腐
TM5 TM6

滷錦豆腐

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 2 粒 八角
  • 1 枝 桂枝
  • 5 小片 甘草 (約3-5克)
  • 5 克 油
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 5 克 薑 ,切片
  • 30 克 米酒
  • 150 克 水
  • 150 克 醬油
  • 30 克 冰糖粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • 200 克 錦豆腐 ,切塊(每塊大小約5公分)

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
1596.4 kJ / 381.9 kcal
Białko
13.3 g
Węglowodany
61.9 g
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r218388