Chicken stock paste
TM5 TM31 TM6

Chicken stock paste

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2714 kJ / 649 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r217353