Urządzenia i Akcesoria
Linguine al salmone e vodka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1 - 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
200 g di salmone affumicato
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
20 g di burro
-
320 g di pasta secca tipo linguine
-
30 g di vodka
-
30 g di panna
-
1 pizzico di pepe, macinato fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
22 g
Kalorie
2002 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria