Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'eau
-
4
cuisses de poulet, sans peau et désossées
lub 4 escalopes de poulet, sans peau - 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de coriandre en poudre
- 2 pincées de cumin en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 10 - 15 pruneaux dénoyautés
- 8 figues sèches
- 250 g de graines de couscous
- 100 g de raisins secs
- 60 g de miel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'amandes émondées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4095 kJ / 969 kcal
- Białko
- 48.8 g
- Węglowodany
- 141.5 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 23.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r20078