Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
1
chalota
lub 30 g de cebolla - 40 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de boletus frescos
lub 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos) - 350 g de arroz carnaroli
- 100 g de vino blanco seco
- 900 g de agua hirviendo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal (opcjonalnie)
- 20 g de mantequilla
- 40 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 7.69 g
- Węglowodany
- 45.24 g
- Tłuszcz
- 11.91 g
- Błonnik
- 1.96 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r19597