Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
300 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
100 g oliwy z oliwek
-
30 g octu jabłkowego
-
1 szczypta soli
-
200 g liści szpinaku baby, świeżych
-
250 g pomidorka koktajlowego pokrojonych w ćwiartki
-
60 - 80 g filetów z pstrąga wędzonego bez skóry, pokrojonych w 2-3 cm paski
-
orzechy włoskie, łuskane, połówki do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
22.36 g
Kalorie
1551 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
28.54 g
Błonnik
3.13 g
Węglowodany
5.82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska