Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
TM6 TM5 TM31

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

4.1 (18 ocen)

Składniki

  • 600 g water
  • 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
  • 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 350 - 400 g fresh spinach leaves
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 1 pinch salt, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1159 kJ / 277 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178988