Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

4.0 (44 oceny)

Składniki

  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g fresh porcini mushrooms, sliced
    lub 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced
  • 100 g fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 1200 g water
  • 300 g dried tagliatelle
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1659 kJ / 396 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178878