Wersje kompatybilne
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muslos de pollo crispy cajún
- 2000 g de muslos de pollo con piel
- 1 cucharada de levadura química en polvo
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharaditas de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de ajo en polvo
- 1 cucharada de cebolla en polvo
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de albahaca seca
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharadita de guindilla seca en copos
Salsa Alfredo
- 150 g de queso parmesano en trozos
- 4 dientes de ajo
- 50 g de mantequilla
- 20 g de aceite
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2768 kJ / 662 kcal
- Białko
- 63.39 g
- Węglowodany
- 3.29 g
- Tłuszcz
- 43.94 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178781