Urządzenia i Akcesoria
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí na plátky (1 cm)
-
1 čajová lžička soli a trochu navíc na hrášek
-
¾ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého a trochu navíc na hrášek
-
½ čajové lžičky červené papriky, sladké
-
½ čajové lžičky kari
-
2 - 3 pomeranče chemicky neošetřené
-
3 čajové lžičky oleje
-
500 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
750 gramů brambor na kousky
-
400 gramů hrášku, zeleného, mraženého rozmrazeného
-
1 - 2 čajové lžičky másla
-
100 gramů čerstvého sýru domácího, à la Thermomix® nebo kupovaného
-
15 gramů škrobu
-
½ čajové lžičky kurkumy
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
43 g
Kalorie
2290 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Čerstvý sýr
11 Przepisów
Czechy
Czechy