Urządzenia i Akcesoria
Sopa de poro y papa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
365 g de poro en trozos
-
75 g de mantequilla sin sal
-
600 g de agua
-
460 g papas peladas y en trozos
-
1 cucharadita de sal fina
-
¼ cucharadita de pimienta molida
-
60 g de crema ácida
-
cebollín picado, para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
414.5 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
859.3 kJ /
205.4 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FESTEJA A MAMÁ
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk