梅干菜烧肉
TM5 TM6

梅干菜烧肉

4.2 (46 ocen)

Składniki

  • 3 片 姜
  • 20 克 油
  • 600 克 五花肉 ,切成4×4厘米的块,焯水备用
  • 50 克 料酒
  • 15 克 老抽
  • 35 克 生抽
  • 100 克 水
  • 50 克 糖
  • 200 克 梅干菜干 ,洗净泡水1小时,并捏干水分

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
5643 kJ / 1348.7 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
125.4 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r177551