Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
TM5 TM6

Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce

4.1 (44 oceny)

Składniki

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 50 g olive oil
  • 80 g shallots
  • 150 g leeks (white part only), cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 550 g water
  • 200 g dried Puy lentils
  • 1 heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 pinch ground black pepper
  • 150 g fresh spinach leaves
  • 4 large eggs
  • 100 g goat's cheese, soft
  • 70 g Greek yoghurt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2076 kJ / 496 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r175645