Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
TM5 TM6

Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 g fresh dill, leaves only
  • 1000 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 350 g basmati rice
  • 400 g frozen green baby lima beans
  • 1 tsp saffron threads
  • 30 g oil
  • 200 g feta cheese, crumbled
  • 50 g pomegranate seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1656 kJ / 395 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r175643