Zeytinyağlı Enginar
TM5 TM6

Zeytinyağlı Enginar

3.5 (10 ocen)

Składniki

  • ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
  • 50 g soğan
  • 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
  • 275 g portakal suyu
  • 60 g zeytinyağı
  • 400 g su
  • 1 ¼ tk tuz
  • 2 tutam karabiber
  • 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
749.3 kJ / 179 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
8.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r173387