蔥爆牛柳
TM5 TM6

蔥爆牛柳

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 300 克 牛腰內肉 ,切條(約1公分x5公分)
  • 20 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 米酒
  • 30 克 油
  • 50 克 蔥 ,切段(5公分)
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 10 克 薑 ,切片
  • 80 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
  • 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
775.7 kJ / 185.6 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r171621