自製醃菜炒肉末
TM5 TM6

自製醃菜炒肉末

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 250 克 綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)
  • 15 克 鹽
  • 150 克 豬肉絲 ,切小丁(約0.5公分)
  • 5 克 蠔油
  • 10 克 米酒
  • 500 克 冷開水
  • 10 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切小段
  • 5 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
1661.1 kJ / 398.6 kcal
Białko
35.2 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r171588