Wersje kompatybilne
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 30 conchiglie pasta (lg. shells)
- 3 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 tsp olive oil
- 12 oz cauliflower florets (approx. ½ med. head)
- 11 oz water
- 1 ½ tsp vegetable stock paste
- 5 oz coconut cream
- 1 tbsp nutritional yeast
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp white pepper
Filling
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 16 oz sweet potatoes, cut into pieces (1 in.)
- 4 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 11 oz ricotta cheese
- 4 oz baby spinach
- 1 tbsp fresh thyme leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r170719