Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Chicken and Couscous
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ Tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite size pieceschicken thighs, boneless and skinless cut in bite size pieces600 g
-
couscous250 g
-
water630 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
sunflower oil1 Tbsp
-
green olives, pitted60 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
lemon zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2073 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g