金沙魚片
TM5 TM6

金沙魚片

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 薑 ,切片
  • 20 克 蔥 ,切段
  • 300 克 白魚肉片 (石斑魚),切片
  • 1 大匙 米酒
  • 2 茶匙 醬油
  • 500 克 水
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒
  • 2 顆 鹹蛋黃
  • 5 克 油
  • ½ 茶匙 糖
  • 白胡椒粉 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1221 kJ / 292 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r170212