Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g tahıl tanesi (örn. buğday, çavdar, kavuzlu buğday, karabuğday, darı)
lub 250 g kurutulmuş bakliyat (örn. nohut, mercimek, kuru fasulye)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3185 kJ / 762 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 111 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 39 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r169139