Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
TM6 TM5

Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 180 g Butter, und etwas mehr für die Form
  • 180 g Mehl, und etwas mehr für die Form
  • 140 g Marzipan
  • 165 g Zucker
  • 180 g Butter
  • 4 Eier
  • 150 g Vollmilch
  • 180 g Mehl
  • 1 TL Backpulver (½ Beutel)
  • 40 g Kakaopulver
  • 70 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
  • 135 g kandierter Ingwer, in kleinen Würfeln und im Mehl gewendet

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1951 kJ / 467 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168583