Spinach turnovers (fatayer)
TM5 TM6

Spinach turnovers (fatayer)

4.0 (19 ocen)

Składniki

Dough

  • 150 g water
  • 90 g olive oil
  • ½ tsp salt
  • 350 g flour

Filling

  • 400 g fresh spinach leaves, washed and dried
  • 350 g onions, cut into quarters
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp sumac
  • 100 g lemon juice, freshly squeezed

Assembly and Baking

  • flour, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
305 kJ / 73 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
9.4 g
Tłuszcz
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168167