Spicy sea bass (samke harra)
TM5 TM6

Spicy sea bass (samke harra)

3.9 (8 ocen)

Składniki

  • 1500 g sea bass (2-4 pieces), gutted
    lub 1500 g gilthead bream, whole, gutted
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 pinch freshly ground pepper
  • 1 tsp ground cumin
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon, cut into slices
  • 50 g fresh coriander, roughly chopped
  • 10 garlic cloves
  • 120 g onions, cut into quarters
  • 250 g ripe tomatoes, cut into halves
  • 200 g water
  • 1 level tsp ground hot paprika
  • 100 g lemon juice, freshly squeezed
  • 1 tsp ground coriander

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
887 kJ / 212 kcal
Białko
24.4 g
Węglowodany
5.8 g
Tłuszcz
5.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168158