Urządzenia i Akcesoria
Soffritto di verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
900 g
Składniki
-
100 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di cipolle in quarti
-
2 spicchi di aglio
-
3 porri tagliati finemente, solo la parte bianca (circa 300 g)
-
200 g di pomodori pelati, tagliati in quarti (circa 300 g)3 pomodori maturi tagliati in quarti (circa 300 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
9.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
577.5 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria