Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
TM5 TM6

Tortino di pane alle cipolle e pomodoro

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 g di pane, a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 90 g di olio di oliva
  • 150 g di cipolla
  • 4 spicchi di aglio
  • 100 g di pomodori, tagliati a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • di coriandolo fresco, tritato per guarnire

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1975 kJ / 473 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167021