Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asian Slaw
- 1 piece ginger (approx. the size of a garlic clove)
-
½
oz cilantro leaves and tender stems
lub ½ oz parsley leaves and tender stems - 10 ½ oz cabbage, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 green apple, stem removed, quartered (approx. 5.5 oz)
- 2 oz red onion
- 2 oz rice wine vinegar
- ½ oz soy sauce
- ½ oz honey
- 1 tsp mirin
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice (approx. ¼ orange)
- 1 oz olive oil
- 2 oz roasted cashews, salted
- ½ tsp celery salt
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground pepper, to taste
Steamed Green Tea Salmon
- 24 oz fresh salmon (approx. 4-6 pieces)
- 1 tsp rice wine vinegar
- 1 tsp mirin
- 2 heaping tbsp ground coriander
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper
- ½ tsp sugar
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 1 oz fresh ginger
- ½ oz fresh lemongrass
-
1
oz green tea powder (approx. 2 tbsp)
lub 1 oz green tea leaves - 25 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 10966.7 kJ / 2621.1 kcal
- Białko
- 187.1 g
- Węglowodany
- 139.4 g
- Tłuszcz
- 152.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.7 g
- Błonnik
- 31.7 g
- Sód
- 9245 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r166715