Cauliflower Cheese Bake
TM6 TM5

Cauliflower Cheese Bake

4.3 (23 oceny)

Składniki

  • 3 garlic cloves, divided
  • 3 sprigs parsley
  • 3 oz bread
  • ¼ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil, divided
  • 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
  • 2 oz Parmesan cheese
  • 26 oz water, divided
  • 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
  • 1 tsp vegetable stock paste
  • 10 oz low fat milk
  • ½ oz corn starch
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp dried thyme
    lub 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems)
  • 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1038 kJ / 248 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r166705