Urządzenia i Akcesoria
Cream of Asparagus Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
asparagus woody ends removed, cut into pieces (1 in.)6 - 8 oz
-
salted butter2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
skim milk25 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone