Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 stuks
Składniki
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (opcjonalnie)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
7 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
20.2 g