Urządzenia i Akcesoria
Pasta met prei en ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas (opcjonalnie) in stukken (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (zie tip)330 g
-
verse room100 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 tl
-
fijn zout¼ tl
-
korte gedroogde pasta bv. fusilli, penne, macaroni enz.400 g
-
prei in ringen (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks